Yağızlı Şehit Zafer Gülseren İlkokulu

Vizyon: Kurumumuz olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin; geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, milli, manevi ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda bir üst kuruma ve hayata hazırlanan ülkesini ve milletini seven örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yaratıcı, özgüveni yüksek ;ben bunu başarabilirim, diyebilen bireyler olarak yetiştirerek her alanda adından söz ettiren model bir okul olmak.

Başarılar: .

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçe merkezinden her gün okula geliş-gidiş servisle yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yagizliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yağızlı Mahallesi No35 Altınordu/ORDU

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Yağızlı Mahallesi No35 Altınordu/ORDU

Ulaşım Köy dolmuşları belirli saatlerde mahallemize geliş-gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 14 km